Monday, September 17, 2007

Majlis Berbuka Puasa Class Of 93 @ MCOBA Penthouse

Dah makan lepas berbuka berasap terus Penthouse

Sedang menikmati juadah berbuka yang disediakan

Bob cuma menyepak Honque. Tak tahu kenapa maybe bob ingat ni tahun 1993 dia kan ganas.

Pron dgn fashion terbarunya

AJK batch TNG Poen n Lewon (jgn marah eh hehehehe) bersama Yazeed yang kurus.

Komunis

Ada lagi gambar aku yeahhh

Berborak lepas budak ramai dah blah.

Lepas makan kirik la apa lagi

Sessi kirik lepas berbuka. Masing masing pening semacam je

Ada jugak gambar aku akhirnya asyik dok ambik gambar orang je.

Tengah tgk game MU v Everton

Sessi berborak lepas ramai dah chow dari penthouse, Jigtz pun ada.

Mile, Karr, Jeande, Kechoque

Uze dgn Qaiser pun ada gak

Sekarang masuklah waktu berbuka puasa untuk Kuala Lumpur

Tommy dgn machonya tak makan lagi

Class of 93 WAGS (cam England footballer lak)

Pron dengan fashion terbaru

Pak Haji Toya tgh usha "hmmm sadat korek hidung ke tu?"

Toya masih lagi memerhatikan Sadat

Secretariat Class of 93. Kin tgh baca artikel pasal koleq n MCOBA.

Tengah berkomplot. Soed pakai baju Che Guevara ingat boleh camouflage belakang bunga la tu

MCOBA Penthouse - calm before the storm

Soed menyampaikan hadiah caterer terbaik kepada Bob

Soed menyampaikan piala penghargaan kepada wakil organizer

Sungguh gembira nampaknya Jeanda

Yazeed "Amacam kurus tak aku sekarang? Cekak pinggang ada gaya model tak?"

"Soed, ko kenal sapa mamat berjubah kat corner tu? Dia budak batch mana?" - Karr

From L - R : Qaiser, Keen, Shidi, Zaroy, Keng

Bob, Pron, Pogym, Asko, Yazeed

Poen tgh melobi Mamaque psl Life insurance product esp. PruBSN Takaful

Oval table discussion

"Lepas ni aku organise paint ball session kat Bukit Jalil" - Yazeed

From L - R : Pron, Jigz, Salleh, Bob, Qaiser

5 comments:

Honque said...

Terima kasih bagi pihak organizer sebab korang semua sudi melapangkan masa untuk turun Majlis Berbuka Puasa tahun ni. Harap ini boleh jadi annual event untuk merapatkan lagi silaturahim (bukan razi rahim) antara ahli batch. Lepas ni nak organize Hi-Tea Aidilfitri pulak

sir pron said...

tumpang tanya, apsal gambar yg honque attached tu bole click, tapi yg tommy nyer tk bole?

Honque said...

ha ah la tommy apasal gambar ko tak leh nak click nih

MCKK 8993 said...

aisey man, apasal ek? kena manually buat href HTML tag ke masa compose blog tu?

Mohayazeed said...

Teringat aku pada Rahim Sheikh Adam...