Monday, July 23, 2007

Congrats to Janda

Assalamualaikum semua,

For your information, anak aku Amirul Haziq was born on 17-7-2007 pukul 2.50 pagi weighing 3.48 kg.

Sorry lambat inform coz was on leave whole of last week.

Sekian, terima kasih.

Amir Amree
(Jeande)

11 comments:

cd said...

jean, post la gamba anak ko

Honque said...

congrats mr janda... betul cakap cd tuh post le gambar

mijoe said...

yer la tuh... aper lagi janda post laa.. kasi la chan org bujang tengok gambar anak anak.. maner la tahu kot kot terdetik ati nak kawin plak... ;)

deOughtred said...
This comment has been removed by the author.
deOughtred said...

Congrats Janda!

Gopeng (D58) pun baru mendapat cahaya mata, about two weeks ago. This time, a daughter so sepasang dah..

Aku takde details so tak payah update kat blog lah..


D75

cd said...

hahah...kicap pun ada lagi gamba kad pelajar...cayalah kicap

Honque said...

so far setahu aku tinggal ko dgn kicap je ada kad pelajar lagi..sapa lagi yg lelain ada?

MCKK 8993 said...

aku ada..........

d34

deOughtred said...

aku tak ingat anyone informed us in advance about the photography session dan aku tgh tidur lepas inspection that time, that explains rambut serabai, tie senget and muka tak puas hati..

and the photographer (tak ingat sape, but obviously not Anand <-- eh sape nama brader yang "Gambaaa, gambaaa tu?").. sambung balik, and the photographer snap sekali je takde suruh senyum ke, kepala senget ke..

Honque said...

Ashok Kumar.... Gambar Gambar ehehehe

cd said...

aku nyer dah ilang la....skali dgn wallet dulu tuh...nasib baik sempat scan kad plaja aku tuh...tapi aku ada lagi kad balik kampung yg kaler kuning tuh..muahahahaha