Tuesday, July 10, 2007

Panjut and Puasa 1993

Baca cerita honque pasal Noque jatuh lift time dok pasang panjut tu, teringat plak bulan Ramadhan. Every year, time nak bukak pose kat rumah ngan wife, teringat masa petang-petang Ramadhan kat koleq masa dok pasang panjut dulu. Ramadhan 1993, that was the best Ramadhan, as far as I could remember. Lupa dah camna kita rotate schedule pasang panjut dulu or just saper2 pun bleh pasang? Masa time nak tunggu berbuka (eventhough x pose), tangan abis hitam-hitam kena minyak panjut tu. For the years to come, kalau ada saper-saper nak berpuasa kat Kuala, nanti inform aku... ingat nak experience balik time petang-petang Ramadhan kat Koleq dulu. Kalau ada yg nak pergi ramai-ramai pun ok gak.
" and memories can't be ignored..... "


D27 of 8993



1 comment:

Honque said...

aku rasa panjut dulu sapa yg free leh dtg pasang. Yang aku ingat kita pakai fund batch untuk beli minyak and ada sekali brahim dobi sponsor satu tong besar minyak panjut