Thursday, July 5, 2007

Quote Cikgu Koleq

Cikgu-cikgu kita kat koleq byk yang ada quote or ayat-ayat diaorang yang memorable. Antara yang aku ingat kat bawah ni.

Gedebe : "Mu! Mu! Mu! Beruk keluar!" PANG!! (Penampar)

Tan Gim Hoe : "Tatapa tatapa"

Latex : "Setan jangan lari!" (slang jawa)

Kok nye : "Ini nye kalau kamu tak buat homeworknye kamu tak boleh balik cuti semesternye"

Khalid Anjang : "Kotok kotok unjuran oblik"

Mocokoko : "M.C.K.K. MoCoKoKo?"

Au Yong : "Kamu semua kalau lemah matematik nak jadi apa?" (Pogym angkat tangan "Saya nak jadi posmen cikgu")

Bujhak : "Kamu ni macam cakcibo" bujhak sound Tanggang masa training rugby

MI : "Oit Semaun"

Ismail Mod Math : Tak cakap tapi tangan cover mulut takut budak bau rokok

Munizam : "Saya masa main dgn USM Jokers lawan British Navy tulang patah pun terus main lagi tau"

Gedebe : "Cantik jugak basikal atas Great Wall tu. Kalau saya simen terus ok tak?"

Mat Asik : "Rumah manakah yang akan menjadi juara pada minggu ini?" Masa assembly 1989 ever week dia cakap benda ni

Mat Asik : "Anak anak didik sekalian" Kata pembukaan speech dia masa assembly

Wu Kimia : "Ini asid bahaya ya jgn main-main" tapi dia selambe je tuang tuang asid semua cam tak kisah pun kalau kena tangan

Sapa sapa yang ingat lain-lain sila la tambah

:: Honque D93 ::