Monday, July 16, 2007

GAMBAR BATCH FORM 3 (1991)


by
BOB8993

11 comments:

MCKK 8993 said...

apsal gambar dah buruk giler? takde orang lain ada yg cun punyer ke?

cd

Honque said...

sapa ada copy gambar yg lagi cun??

Rashidi said...

yang duduk depan tu sume sluar fit...pacat paling sexy la

Honque said...

apsal kat tgh tgh gambar ni cam blur?

Honque said...

sapa ada gambar batch time form 2?

MCKK 8993 said...

aku ada. siap frame lagi... gantung kat opis aku...

pogym

cd said...

pogym ada pun tak guna....bukan reti nak scan...nak post apatah lagi

Honque said...

Pogym nanti datang KL bawak boleh scan

d121 said...

3 ekor ni jer yg bergaduh pasal gambar ni? mana yg lain2?

Honque said...

yang lain lain anti social

MCKK 8993 said...

Aku ada gambar kat Sitiawan.Nanti weekend aku balik amik, scan & mail kat honque

D34