Wednesday, August 15, 2007

Jangan Dipisah Lagu dan Irama (Part 2)

Honque said...

there are so much more to be added to this list.
21. Eternal Flame - The Bangles (bukan bangla)
22. Blood Money - Bon Jovi Young Guns OST
23. Ballad tracks from bon jovi (Never say goodbye, I'll be there for you etc)
24. Im The Man 91 - Anthrax
25. No Coke - Dr Alban
26. Un Deux Trois - Kelas French
27. Bertafakur Gunung... Gunung Jerai di balik awan - lagu choir form 2
28. Lenggang kongkang - Tanya kicap
29. Dont Cry - Guns N Roses
30. November Rain - G N RKeep it coming boys...
August 15, 2007 11:15 AM

cd said...
31. heh ko lupa sweet child.
32. I Can't Help Falling in Love with you... satu lagi lagu UB40 yg jadik sound track citer sharon stone - sliver dulu tuh

aku tambah lagi...
33. Wasted Time - Skid Row
34. Ikhlas Tapi Jauh - RAP Production
35. Pusara di LebuhRaya... (ye ke nama lagu ni... zaman2 F2 dulu..)
36. Isabella - Search(Album ni kuar masa kita F2 agak nye...)
37. Informer - Snow (Keng xleh dgr lagu nih... simpang siuh kaki dia kang..)
38. NIRVANA songs...
39. Final Countdown (aku dgr lagu ni before final PPM... kita Champ..!!!)
40. Lagu2 cheering sume...

3 comments:

MCKK 8993 said...

Hongue,

Jangan lupa ....Feminin..-Untukmu

"Angin bayu membawa diriku"
"Sepintas lalu kuterkenangkan mu"

Aku selalu dengar kau pasang lagu ni almost every Sunday morning yang hening. Pasang sikit punya kuat sampai kat Dorm 1 East wing bole dgr

Anonymous said...

monday monday monday monday morning....lupa lak nama kedai tu

deOughtred said...

How on earth Hongue could remember Lenggang Kongkang. Wahahaha... it was a quite Saturday morning, lepas inspection.. suddenly je terkeluar mood menyanyi and at a very high volume pulak. Aku rasa pelan je aku nyanyi tu... suspen je bila dgr kongkangs nak buat riot waktu wayang malam tu, so aku terpaksa jumpa kongkang and confess.. sampai Bahau siap cakap, "aku tak percaya kau yang nyanyi tu..." wahahaha... dan ada lah dua tiga kali lepas tu aku lepak kat senior comm (yg sekarang muzium) on weekends kot, waktu form two dulu.

aduuuhhhh rasa bersalah nya aku, nasib baik tak kena fire drill satu batch.