Wednesday, August 22, 2007

MY MOST MEMORABLE CONVERSATION

These lines are still in my head :


Me & Ibrahim bin Jusoh

Brahim : Dat, kalau kita korek idung, batal tak air semayang?

Me : Errr.....(konpius between air semayang ngan pose).....kalu kita korek idung, batal air semayang kita. Sama la mcm pose jugak....(sambil usha ubat gigi dia yg tulis siam).


Me & Arwah Kamal Erfan

Arwah Kamal : Dat, mlm ni ko jgn kirik kat Pavi tau. Warden nak buat spot check. Kalau ko ada jeans ke apa ke, ko simpan kat cube aku.

Me :


Me & Ajmel Sharif a.k.a Tora

Ajmel : Ko isap rokok eh?

Me : Errrrrrrr.....(asap kuar ikut idung).


4 comments:

MCKK 8993 said...

Additional...

Sadat & sume yg masuk surau prep school one day...

Sadat : Aku mintak ampun mintak halal sume eh... Sorry kalau aku buat silap mana-mana...

Soksek soksek kat saf belakang...
Si polan A : Eh.. apasal sadat tu...?
Si polan B : Dia kena kacau hantu semalam... Ada satu tinggi satu pendek...
Yg lain-lain : Ooooooooooooooooooooo......

MCKK 8993 said...

dan malam tu sume budak dorm B tido kat depan cube IBJ...hahaha

alie d14 said...

betul sadat, arwah kamal memang org yg humble and jaga hati semua eventhough dia prefect/ house captain/ all rounder altheletic...contoh terbaik of a true koleq gentleman

semoga rohnye dicucuri rahmat, amin

MCKK 8993 said...

Cakap pasal dorm B, was it saturday tapi kita kena ban dari tgk wayang sebab cuci dorm kena berak kucing je memanjang masa tu? Pastu sape ntah bukak cite hantu Prep school sampai semua takut gile tido depan IBJ?

D34