Thursday, August 16, 2007

Yahoo Fantasy Football Weekly Review

2 games down and 36 to go. Setelah berhempas pulas setiap manager memilih pemain dalam bugdet sebanyak 100 million, minggu pertama EPL Fantasy Football menyaksikan pelbagai upset dilakukan oleh beberapa pasukan. Sdr Zaroy tanpa disangka-sangka berjaya mengutip mata terbanyak minggu ini dah diikuti rapat oleh Sdr Jeanda. Manager-manager vateran seperti Sdr Cd, Sdr Pron, Sdr Honque dan Sdr Mijoe masih tidak gusar kerana masih banyak lagi perlawanan yang akan dilangsungkan. Seperti yang dikatakan oleh pemenang musim lepas Sdr CD melalui temubual melalui YM "takpe game banyak lagi". Saksikan lah kehebatan pasukan-pasukan ini pada minggu seterusnya.

Berikut adalah League Table setelah tamatnya 2 perlawanan pertama

1. TTDI Jaya FC - 127 pts
2. Zenith - 101.5 pts
3. BTMA - 100 pts
4. Ada Stail Lah FC - 95.5 pts
5. Cokodok Basi - 85 pts
6. Samurai Blue - 75.5 pts
7. Kumpulan Gagak Hitam - 73.5 pts
8. Kg Sireh FC - 70.5 pts
9. Kelab Kapal Layar - 65.5 pts
10. Penyokong Bolasepak Malaysia - 57.5 pts
11. Gelanggang Mimpi-Mimpi - 0 pts

3 comments:

MCKK 8993 said...

memang betul season panjang lagi tapi dah boleh nampak dah team mana yg jadik champ nanti (kalau bukan BTMA sapa lagi?). aku nak buat correction, pron yg menang last season, bukan aku. aku menang season sbelum tu. kalau tak percaya boleh check trophy room aku & pron.

-cd, tak brapa bongkak lagi dah

Petra said...

Thanks for writing this.

Anonymous said...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic