Wednesday, August 8, 2007

JENGKALONA?!!!??

Bros,

ada sapa ingat mamat ni x. Kalau tak silap aku burung budak mat shah. Ntah tetiba je aku teringat kat mamat ni.. boleh tahan jugak dia punya lawak.

Klau tak silap aku ada satu insiden masa sukantara kot..dia kata dia bole pecah rekod lompat jauh koleq. Disebabkan kebesaran percakapan dia tu aku rasa ramai yg berkerumun dekat pasir lompat jauh tu nak tgk dia pecah rekod.

Nak dijadikan cerita tak terpecahlah rekod lompat juah koleq masa tu. Dan untuk menutup malu, aku rasa dia ada buat terhencot hencot..konon kaki sakit la..tak leh perform. Dan sebagai mana biasa, reaksi sepontan semua org ialah.....begelak ketawalah..


Poen97

4 comments:

Honque said...

aku dah tak ingat apa nama mamat ni tapi mmg dia cakap dia boleh long jump 7 meter ke apa ntah stock kalau betul dia boleh lompat camtu dia dah wakil malaysia dah. aku ingat masa suka tara tuh semua budak batch kita kumpul kat tempat long jump pasal nak tgk boleh ke tak dia lompat jauh macam tu. tapi biasa lah tak kan dptnya hahahaha

MCKK 8993 said...

hahahhahah..nama pun dah lawak...jengkalona.budak mat shah,pakai spek.tapi seingat aku la, dia skit tak wakil koleq pun, sembang je lebih. hampeh. nasib baik la mat shah time tu ada cd.harap kt cd sorang je tapau suma points time sukantara.100m,200m,400m etc

-bukan cd yg tulis ni

Honque said...

kalau bab makan lagi lah cd tapau yang amat

-bukan honque-

Anonymous said...

betul tu bukan honque n bukan cd... sampai banyak budak batch kita ckp, 'cd kat mohd shah hse mcm pogym kat leman'...

bukan pogym

p/s: nama dia jengkalona bukan sebab masa tu olympic kat barcelona ke...